Sunday, August 02, 2009

sport is gud 4 ur health..yeahhh~~life gudd!

Boldsalam blogers~


oh ya IBM interview tu aku still tggu jawapannye after app
titude test (math+b.i) tu.aku tny kwn2 aku pon diorg x dpt ape2 jwpan.


overall aptitude test tu mencabar gax la. even soalan MCQ je, but we all kene berperang dgn mase. just imagine ade 1 part tu ade 45 soalan. n we all kene jwb dlm mase 5 minit je!sigh~~


But, aku percaye rezeki yg diberikan oleh Allah S.W.T. Aku dah cube yg terbaik. kalo ade rezki, ade la. x frust pon kalo xdpt. becoz aku dah siapkan plan2 tindakan aku for dis short term period.


oh ya, entry kali ni mcm ade berkaitan sukan@sport.



yup! aku suke sport. aku transform dari gemuk smpai jadi sekarang pon sbb sport la. ade la experince jadi wakil sekolah mase secondary school dulu dlm badminton.

aku suke badminton, futsal, volleybal.


n 1 more thing is, i love jogging.


aku rase sihat sgt bile badan berpeluh2. n refreshing my body dgn mandi after berpeluh2 tu rase segar sangat2..best je..



to all my fren, wherever u r, petang2 tu jgn la dok umah je.


g la wat aktiviti yg boleh mengeluarkan peluh


tp kalo u all ade exercise kit kat umah pon ok la. ade kwn aku tu smpai joging dalam umah je.hahaha.maybe rumah dia besar n luas. but its true guys!

petang ni aku nk jogging insyaAllah kalo cuace baik

so, from now on lets start our healthy life ok!

c ya in the next post!




MUHAMAD AFIQ ABDUL KARIM

4 comments:

RockChic said...

waaa...bgsnyer joging...kat area sg buloh tuh nk joging celah maner?haha...

jom joging and ajak wani yg mls tuh...haaha

Affan Azami said...

jogging dlm umah? atas treadmill kot, fiq? hehe. i wish u best for the result!

afiq said...

to rockchic : ade la taman rekreasi kat bandar baru sg buloh!!haahaha ^_^

to affanazami : tanx bro! ko pon jadi cekgu yg beriman taw!hihihi ^_^

shahrilazuwan said...

u suka joging? i tak suka, i tak boleh joging... kat rumah i banyak anjing... nanti dia kejar, kena gigit sakit...